Shtatorja e Adem Jasharit që po cilësohet si karikaturë dhe skandal, u përurua sot në Prizren

  • A.P /
  • 28 nëntor 2020 - 20:24
Shtatorja e Adem Jasharit që po cilësohet si karikaturë dhe skandal, u përurua sot në Prizren

Qyteti ku u mbajt Kuvendi i Lidhjes së Prizrenit, për 28 Nëntor u bë mikpritësi i heronjve të kombit në bronz.

Shtatorja e komandantit legjendar Adem Jashari u zbulua në një qendër tregtare të qytetit. Por, ajo po merr kritika të ashpra për shkak të formës së heroit të cilën artisti është munduar ta glorifikojë.

Në sfond të shtatores së heroit është vendosur slogani “Liria ka emër” që u aktualizua së fundi për ish-udhëheqësit e UÇK-së që po përballen me akuza për krime lufte.

(Kosova Sot Online)