Bekim Jashari: Nesër do të jetë ditë pune në Skenderaj

  • E.K /
  • 29 nëntor 2020 - 16:32
 Bekim Jashari: Nesër do të jetë ditë pune në Skenderaj

Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari, ka njoftuar se nesër në shkollat dhe institucionet komunale, do të jetë ditë pune.

“Vendimet e institucioneve tona, të ndërtuara me shumë mund e sakrificë duhet të respektohen e zbatohen nga të gjithë ne. Pas ditëve të humbura të mësimit si shkak i gjendjes pandemike, edhe njëë ditë e humbur ështëë e pa arsyeshme dhe nuk ka nevojë të ndodhë”, ka thënë ai.

Sipas tij, populli ka vuajtur shumë për të ruajtur arsimin dhe edukimin shqip, kurse as tani nuk duhet të dorëzohet.

“Populli ynëë ka vuajtur aq shumë për të ruajtur arsimin dhe edukimin shqip, duke mos u ndalur as në kohë lufte, duke zhvilluar procesin mësimor edhe në shtëpi-shkolla, vetëm e vetëm që të mësojmëë e edukojmëë gjeneratat e reja, kurse tani të lirë e të pavarur duhet të mos ndalemi e dorëzohemi, por të punojmëë shumë që të jetësojmëë amanetin e heronjve dhe dëshmorëve të Lirisëë”, ka shkruar ai në rrjetin e tij social Facebook.

Në fund ai kërkoi mirëkuptim nga mësimdhënësit.

“Andaj të dashur mësimdhënës kërkoj mirëkuptimin tuaj që nesër të mbani mësimin dhe përveç tjerash tu shpjegoni fëmijëve tonë se sa e lavdishme është historia jonë kombëtare”, ka thënë ai.

(Kosova Sot Online)