Këto fotografi të Adem Jasharit nuk i keni parë kurrë

  • G.G /
  • 02 dhjetor 2020 - 14:01
Këto fotografi të Adem Jasharit nuk i keni parë kurrë

Ai ishte një nga arkitektët kryesorë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Adem Jashari ishte kryekomandanti i UÇK-së. Vëllai i Adem Jasharit, Rifati, vazhdimisht po e freskon faqen e tij zyrtare në Facebook, me foto të papara deri më sot të Adem, Hamëz dhe Shaban Jasharit. Ju sjellim 3 foto që nuk i keni parë asnjëherë.

(Kosova Sot Online)