Vendi i katërt që miraton përdorimin e vaksinës së Pfizer

  • E.K /
  • 12 December 2020 - 10:18
Vendi i katërt që miraton përdorimin e vaksinës së Pfizer

Meksika u bë vendi i katërt që lëshoi ë leje për zbatimin emergjent të vaksinës Pfizer kundër COVID-19.

Kjo u njoftua nga ministri i Shëndetësisë, Hugo Lopez Gatel.

“Organi shtetëror Cofepris ka lëshuar një aprovim për aplikimin urgjent të vaksinës nga kompanitë Pfizer dhe Biontek, dhe kjo na jep arsye për shpresë,” tha Gatel. 

(Kosova Sot Online)