Reagimet për trashësinë e asfaltit, Komuna e Malishevës thotë se rruga është në territor të Klinës

  • E.K /
  • 09 January 2021 - 16:37
Reagimet për trashësinë e asfaltit, Komuna e Malishevës thotë se rruga është në territor të Klinës

Komuna e Malishevës ka njoftuar se shkaku i reshjeve të shumta të shiut dhe vërshimeve, rruga që lidhë fshatin Rud të Malishevës me fshatin Sferkë të Klinës, është dëmtuar rëndë dhe është tërësisht e pakalueshme.

Ndërsa sqarimin se në cilën komunë i takon ajo pjesë e rrugës e ka japur Komuna e Malishevës ku tha se rruga është në territor të Klinës.

Sqarimi i potë pa ndërhyrje:

Sqarim: Rrugën Rud-Sferkë e ka ndërtuar Ministria e Infrastrukturës dhe pjesa e dëmtuar është në territorin e Klinës Rruga që lidhë fshatin Rud me fshatin Sferkë, është ndërtuar nga Ministria e Infrastrukturës, ndërsa pjesa e dëmtuar e rrugës, është në territorin e Klinës. Komuna e Malishevës, e ka dhënë njoftimin për qytetarë që të mos kalojnë në atë pjesë për shkak të rrezikshmërinë. Këtë sqarim publik e bëjmë me qëllim të sqarimit të opinionit dhe mediave, sepse atë rrugë nuk e ka ndërtuar Komuna, po Ministria dhe as pjesa e dëmtuar nuk është në territorin e Malishevës. Sidoqoftë, deri te dëmtimi i rrugës ka ardhur si pasojë e vërshimeve të mëdha, pra nga natyra.

(Kosova Sot Online)