Zgjatet orari i lëvizjes dhe gastronomisë, këto janë të gjitha masat e reja

  • E.K /
  • 15 janar 2021 - 12:18
 Zgjatet orari i lëvizjes dhe gastronomisë, këto janë të gjitha masat e reja

Qeveria e Kosovës ka aprovuar propozimin e Ministrisë së Shëndetësisë për ndryshimin e masave të përgjithshme dhe specifike për mbrojtje nga COVID-19.

Masat e reja janë publikuar në faqen zyrtare të Zyrës së Kryeminsitrit.

(Kosova Sot Online)