PZAP publikon vendimin për njërën nga ankesat

  • E.K /
  • 26 janar 2021 - 15:08
PZAP publikon vendimin për njërën nga ankesat

PZAP publikon vendimin për një nga ankesat Paneli Zgjdhor për Ankesa dhe Parashtresa ka publikuar një nga vendimet për ankesat e dorëzuar pas mos certifikimit të subjekteve politike nga KQZ’ja.

PZAP ka refuzuar pjesërisht tri apelet e dorëzuar nga ky subjekt politik.

Sipas PZAP, partia është certifikuar teksa katër anëtarët e saj jo.

(Kosova Sot Online)