Haradinaj i ka dy fjalë për Donika Gërvallen

  • A.P /
  • 26 janar 2021 - 22:11
Haradinaj i ka dy fjalë për Donika Gërvallen

Ish-shefi i Grupit Parlamentar i Aleanceës peër Ardhmeërineë e Kosoveës (AAK),njeëherit edhe kandidat peër deputet, Daut Haradinaj,, ka theëneë se ka dashur t’i thoteë Kurtit qeë Çakorri dhe Kulla e Zhlepit nuk janeë teë Daut Haradinajt.

“Uneë ja kam theëneë Kurtit dhe do t’ia them gjithmoneë. Vjosa Osmani ateë diteë ka beëreë njeë gabim qeë nuk ia ka dheëneë fjaleën Daut Haradianjt, dhe nga ajo diteë uneë asnjeëhereë nuk i kam shkuar neë zyre. Uneë kam dashur teë replikojeë, kam dashur t’i them Kurtit qeë Cëakorri dhe Kulla e Zhlepit nuk janeë teë Daut Haradinajt, as demarkimin me Malin e Zi nuk e kemi beëreë ne”, deklaroi Haradinaj.

“Keëkesa joneë e qarteë eështeë realizu dhe ka hyreë neë ligj. Ata duhet me i ndihmu AAK-seë me u kthy kufiri ku ka qeneë. Nuk duhet peër njeë grusht votash teë sulmohet AAK-ja peër demarkacionin. Ai meë ka quajtur mercenar dhe une e kam quajtur dezertor. Uneë e di qeë ka qeneë neë tension por s’mund ta fyesh askeënd”, shtoi tutje.

Ai tutje u shprejh se neëse Kurti do teë jeteë kryeministeër dhe Haradinaj president do teë zgjidhet problemi i demarkimit dhe kufiri do teë kthehet ku ka qeneë.. ne Debat Pernime.

Tutje, Daut Haradinaj foli edhe peër familjen Geërvalla dhe peër deklratat e Donika Geërvalleës.

“Kam respekt peër familjen Gervalla. Uneë kam qeneë komandat i brigadeës seë babait teë Donika Gervalleës. Beogradi meë konsideron kriminel, porse Donika eështeë koriteë me mua, neëse ajo ka prova qeë kam beëreë krim, le teë shkojeë neë vendin e duhur. S’duhet teë maltretohet populli meë me akuza politike. Meë akuzonin peër kazino, dhe kur erdhi puna peër ligjin peër kazino, mezi i kam beëreë deputeteët qeë teë votohet ligji”, potencoi Daut Haradinaj.


(Kosova Sot Online)