Në këtë link mund ta gjeni qendrën ku duhet të votoni më 14 shkurt

  • E.K /
  • 09 shkurt 2021 - 10:48
Në këtë link mund ta gjeni qendrën ku duhet të votoni më 14 shkurt

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ka bërë publik linkun përmes së cilit mund të gjeni qendrën tuaj të votimit, duke shkruar vetëm numrin personal.

Për ta gjetur qendrën tuaj të votimit, ju duhet të shkruani numrin tuaj personal dhe më pas ju shfaqet emri, mbiemri, komuna dhe qendra e votimit.

(Kosova Sot Online)