Ja ku u gjet çanta e mbushur me para gjatë aksionit të sotëm

  • G.G /
  • 24 shkurt 2021 - 14:27
Ja ku u gjet çanta e mbushur me para gjatë aksionit të sotëm

Në operacionin e sotëm të Policisë së Kosovës të realizuar në Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë dhe në disa lokacione të komunave të ndryshme, janë arrestuar 12 persona të dyshuar.

E mijëra euro janë konfiskuar sot në Batllavë të Podujevës, më konkretisht në një fabrikë të kërpudhave.

Ndërsa prova tjera materiale janë konfiskuar edhe në Istog, Lipjan e Gjilan.

(Kosova Sot Online)