Pesë gjëra që duhet t’i dini për COVID-19 dhe Kosovën

  • E.K /
  • 13 mars 2021 - 15:17
 Pesë gjëra që duhet t’i dini për COVID-19 dhe Kosovën

Më 13 mars, 2020, u identifikuan dy rastet e para të infektimit me COVID-19 në Kosovë. Përveç se ditët në vijim u vendosën masa izolimi, rastet e infektimit dhe të vdekjeve filluan të shtohen.

Tani kur është bërë një vit prej se kosovarët po përballen me COVID-19, këto janë pesë gjërat më të rëndësishme që duhet ditur për 365 ditët e luftës me pandeminë.

(Kosova Sot Online)