Kjo është gruaja dhe djemtë binjakë që la pas Agonis Tetaj

  • G.G /
  • 20 mars 2021 - 11:12
Kjo është gruaja dhe djemtë binjakë që la pas Agonis Tetaj

Ishte viti 2018 kur i riu nga Deçani, Shaban Gogaj shtiu me armë drejt Agonis Tetajt duke e lënë të vdekur në vend.

Pas tri vitesh familjarët e kanë rihapur rastin, për arsye se avokati Besnik Berisha dhe Prokurori Agron Uka, e kanë ricilësuar nga ‘vrasje me planifikim’ në ‘vrasje nga pakujdesia’.

Ishte babai i Agonisit ai që çoi në këmbë të madh e të vogël, duke kërkuar drejtësi për rastin e djalit, me ç'rast publikoi edhe video nga momenti i vrasjes.

Rasti i Agonisit, i preku të gjithë, në veçanti familjen e tij, gruan e dy djemtë bineqë të cilët fatkeqësisht po rriten tash e tri vite pa baba.

Akoma më e dhimbshme është se sistemi i drejtësisë në Kosovë po ua shton dhimbjen familjarëve me padrejtësitë kundrejt tyre.

(Kosova Sot Online)