Në sallën e Kuvendit vijnë edhe Enver Hoxhaj e Bedri Hamza

  • E.K /
  • 03 prill 2021 - 20:23
 Në sallën e Kuvendit vijnë edhe Enver Hoxhaj e Bedri Hamza

Në sallën ku po mbahet seanca për zgjedhjen e presidentit janë parë duke hyrë edhe deputetët e PDK-së, të cilët kanë thënë se nuk do të marrin pjesë në votimin e Osamnit për presidente.

Në sallë janë parë duke hyrë vetëm kryetari në detyrë i PDK-së, Enver Hoxhaj dhe Bedri Hamza.

Aktualisht në sallë janë 84 deputetë, ku është bërë kuorumi i mjaftushëm për t’u mbajtur seanca.

(Kosova Sot Online)