Urdhëron mikun ta qëlloj me kallashnikov, i bindur se jeleku i tij i ri antiplumb…

  • G.G /
  • 08 April 2021 - 15:28
Urdhëron mikun ta qëlloj me kallashnikov, i bindur se jeleku i tij i ri antiplumb…

Vyacheslav Nalyvaiko për asnjë moment nuk është penduar që i kishte dalur përpara tytës së automatikut, pasi gjithmonë kishte besuar se produkti i tij më i ri është shumë cilësor.

Nalyvaiko, që sipas pamjes duket të jetë rreth të 50-ve, po qëndronte në një fushë të mbuluar me borë i veshur me jelek antiplumb, derisa miku i tij e qëlloj me ar.më automatike nga 10 metra largësi.

Ai më pas nga jeleku nxorri një copëz të metaltë, e cila kishte ndalur pl.umbin dhe nuk kishte lejuar të depërtoi në anën tjetër.

Shiko Videon:

https://www.youtube.com/watch?v=qMDPFugXllo&feature=emb_title

(Kosova Sot Online)