Këto vende sot do të mbesin pa energji elektrike

  • G.G /
  • 14 May 2021 - 07:53
Këto vende sot do të mbesin pa energji elektrike

KEDS ka njoftuar për ndërhyrjet që do të bëhen për punimet në rrjet.

Kësisoj disa vende nesër do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

14.05.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 – 15:00

Vendet: Rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në projektin Instalimi i daljes se re TU-TS Matiqani 2.

Prizren

1.

TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV KFOR-i turk (Kodi: 30033016) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjja Bajram Curri.

Arsyeja: Rregullimin e pusetës dhe kabllove të tensionit të mesëm për shkak se janë dëmtuar nga vete kërkuesi i ndërprerjes.

15.05.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.5 Kodra e Diellit (kodi: 11000020) prej orës 09:00 – 09:10 dhe nga 17:50 -18:00

Vendet: Kodra e Diellit- një pjesë.

NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 11000020173) prej orës 09:00 deri në ora 18:00.

Vendet: TS Milazim Veliu rr.Sali Nivica.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/04kV TS Dukagjini 8 (kodi: 10011007073) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: TS Dukagjini 8.

NS 10/04kV Dukagjini 4 (kodi: 10011007024) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Dukagjini 4.

NS 10/04kV Dukagjini 7(kodi: 10011007025) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Dukagjini 7.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

15.05.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

LP 10kV Malisheva (kodi: 82082004) prej 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët:535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Uiliam Uoker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, .611 Jahir Mazreku. 612 Uiliam Uoker, fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmizë, Lubizhdë (1 konsumator) dhe Senik (1 konsumator).

Arsyeja: Vendosja e një shtylle të re 12/1600 së bashku me konzollat dhe pajisjet adekuate.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rashnica (Kodi: 41046001) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Davidovci, Rashinca Muzeqina, Vojnovci dhe Gjergjaj.

Arsyeja: Vendosja e një shtylle të re.

Pejë

1.

TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

TS 10/4 kV i Pionerëve (Kodi: 50051003002) prej orës 12:00 deri në ora 16:30

Vendet: TS i Pionerëve.

Arsyeja: Realizimi i lidhjeve në shtyllat e reja, demontimi i shtyllave ekzistuese të betonit e të drurit, tërheqja e kabllove ekzistuese, si dhe vendosja e konzollave shtesë përkatëse, shkyçja dhe rikyçja e konsumatorëve, etj.

2.

TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tomoci (Kodi: 50052004 ) prej orës 13:00 deri në ora 13:30

Vendet: Tomoci 1, Gurakoci, Verici dhe Kovraga.

Arsyeja: Realizimin e kyçjes në tension.

(Kosova Sot Online)