Kuvendi i Kosovës i jep edhe një goditje oligarëve Devolli

  • G.G /
  • 08 June 2021 - 13:57
Kuvendi i Kosovës i jep edhe një goditje oligarëve Devolli

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, zhvillim Rural, Mjedis e planifikim hapësinor dhe Infrastrukturëmë ka votuar në parim Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Automjete.

Anëtarët e këtij komisioni me shumicë votash kanë votuar që të kaloj në parim, plotësim ndryshimi i Ligjit për Automjete.

Ky projektligj parasheh heqjen e homologimit si dhe mundësinë e bartjes së pagesës me rastin e ndërrimit  të pronësisë.

(Kosova Sot Online)