Zonja e Parë shkakton të qeshura teksa i drejtohet Bidenit: Joe, vëmendje

  • G.G /
  • 10 qershor 2021 - 13:03
Zonja e Parë shkakton të qeshura teksa i drejtohet Bidenit: Joe, vëmendje

Zonja e Parë e SHBA, Jill Biden, e nxiti Presidentin Biden të përqëndrohet në fjalimin e saj gjatë një momenti të këndshëm në një aktivitet që shënoi fillimin e udhëtimit të parë jashtë shtetit të Presidentit, ditën e mërkurë.

Zonja e parë u tha anëtarëve të shërbimit ushtarak të vendosur në Royal Air Mildenhall në Mbretërinë e Bashkuar që të uleshin gjatë mesazhit të saj të shkurtër në këtë ngjarje.

Presidenti u kthye për të parë ushtarët e vendosur prapa skenës, duke bërë që zonja e parë të kërkojë vëmendjen e tij në podium.

“Joe, kushtomë vëmendje”, tha Zonja e Parë.

Presidenti u kthye nga përpara skenës dhe e përshëndeti ushtarakisht me humor, duke nxitur të qeshura nga Zonja e Parë dhe turma.

https://www.youtube.com/channel/UCV1ffUbyWrX1_fR4g22kgxQ

(Kosova Sot Online)