Qyteza që shet shtëpi për 13 centë, këto janë kushtet

  • E.K /
  • 15 qershor 2021 - 09:56
 Qyteza që shet shtëpi për 13 centë, këto janë kushtet

Një qytezë në Kroaci po ofron shtëpi për 1 kunë (0.13 euro), me disa kushte, pasi ka përjetuar një rënie të theksuar të popullsisë së saj gjatë shekullit të fundit.

Legradi po shpreson të tërheqë banorët të rinj pasi ka përjetuar një rënie të theksuar të popullësisë.

Gjatë shekullit të fundit për të përfituar ofertën, ju duhet: të jeni nën 40-vjeç, të keni stabilitet financiar dhe të qëndroni të paktën 15 vjet.

(Kosova Sot Online)