Letra nga e panjohura që e bëri një nënë të qajë

  • E.K /
  • 17 June 2021 - 09:14
 Letra nga e panjohura që e bëri një nënë të qajë

Një nënë ka ndarë një shënim tërheqës që një grua la në makinën e saj duke thënë se e ka prekur shumë.

Sipas mediave të huaja, ajo tha se djali i saj nëntë javësh kishte qarë gjatë gjithë rrugës derisa po e dërgonin vajzën e saj gjashtë vjeçe në shkollë – para se ajo të dallonte shënimin.

Ajo shpjegoi se djali i saj i vogël mund të ketë një alergji ose intolerancë të mundshme dhe donte që të mbahej prej saj, por ndërsa ajo po voziste, ai u mërzit gjë që e la të dëshpëruar.

Por djali tjetër i saj, i cili është pothuajse tre vjeç, e ndihmoi në zbutjen e situatës.

Në postimin e saj në një grup në Facebook ajo tha se automjeti i saj ishte në parkun e automjeteve Matalan në Leeds të martën në mëngjes kur e dalloi shënimin.

Shënimi, i nënshkruar nga një grua e quajtur Sarah, thotë: “Ju keni fëmijë të bukur! – Faleminderit që më bëtë të buzëqesh nga makina ime”.

“Nga një mama në tjetrën – ju jeni duke bërë një punë të mahnitshme!!”. “Sarah x”.

(Kosova Sot Online)