Naser Ramadani i merr 3 paga në muaj, kjo është pasuria e tij

  • E.K /
  • 28 June 2021 - 12:37
 Naser Ramadani i merr 3 paga në muaj, kjo është pasuria e tij

Përveç se mbanë pozitën e drejtorit të Instituti Kombëtar të Shëndetit Publik, Naser Ramadani është edhe profesor në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Prishtinës si dhe ligjërues në Kolegjin Rezonanca në Prishtinë.

Si pagë vjetore në IKSHPK, ai ka deklaruar 18 mijë e 458 euro neto, ndërsa nga dy punët tjera ai ka deklaruar 7 mijë e 445 euro.

Edhe bashkëshortja e tij e cila punon në IKSHPK ka deklaruar si pagë vjetore 13 mijë e 748 euro, ndërsa për trajnime në Organizatën Botërore të Shëndetësisë, ajo ka deklaruar 500 euro.

Ramadani ka deklaruar një banesë me sipërfaqe 113 metra katror të përbashkët me vlerë 111 mijë e 528 euro e 40 cent, një banesë personale 55.54 metra katror me vlerë 60 mijë euro dhe një shtëpi 230 metra katror me vlerë 61 mijë euro.

Ai ka deklaruar një veturë Toyota me vlerë 25 mijë euro dhe një veturë Toyota të bashkëshortes me vlerë 6 mijë e 800 euro.

(Kosova Sot Online)