22 pacientë të hospitalizuar me COVID-19 në Kosovë

  • G.G /
  • 08 July 2021 - 15:30
22 pacientë të hospitalizuar me COVID-19 në Kosovë

Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se në klinikat COVID të QKUK’së dhe në spitalet rajonale janë duke u trajtuar 73 pacientë.

22 prej pacientëve janë të konfirmuar pozitiv me COVID-19.

43 prej pacientëve janë me oksigjeno-terapi.

Vetëm në klinikat COVID në QKUK janë të shtrirë 58 pacientë.

12 nga ta janë të konfirmuar pozitiv me koronavirus.

Njoftimi i SHSKUK’së:

COVID-19: 73 pacientë po trajtohen në SHSKUK

73 pacientë janë duke u trajtuar në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme, thotë raporti i punës për datën 8 korrik 2021.

Prej tyre, 22 janë të konfirmuar pozitivë dhe 43 janë me oksigjeno- terapi.

Në QKUK janë të shtrirë 58 pacientë:

12 të konfirmuar me COVID-19

36 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave

Klinika Infektive, 11 pacientë+ 13 pacientë post-covid nga Klinika e Pulmologjisë

Klinika e Pulmologjisë, 33 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 1 pacient

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 15 pacientë

10 të konfirmuar pozitivë

7 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme

Spitali i Gjakovës, 2 pacientë

Spitali i Pejës, 5 pacientë

Spitali i Gjilanit, 8 pacientë

(Kosova Sot Online)