Sa herë gruaja e pyet se ku janë fëmijët, ky baba i dërgon asaj fotomontazha gazmore

  • S.A /
  • 14 korrik 2021 - 08:29
Sa herë gruaja e pyet se ku janë fëmijët, ky baba i dërgon asaj fotomontazha gazmore

Sa herë që gruaja e pyet se ku janë fëmijët, ky baba ka kohë që të tallet me të.

Në fakt, ai i dërgon asaj fotomontazh gazmore, por që realitet duken si bizare.

“OnAdventureWithDad” tashmë ka publikuar edhe imazhet më të reja, natyrisht, ato janë gazmore!

Shikoni fotografitë e mëposhtme dhe vlerësojeni vetë. 

(Kosova Sot Online )