Ky është i arrestuari i parë në aksionin e Krimeve Ekonomike në Pejë

  • 15 korrik 2021 - 11:05
Ky është i arrestuari i parë në aksionin e Krimeve Ekonomike në Pejë

Kosova Sot Online që nga mëngjesi ka paralajmëruar aksion e sotëm të Krimeve Ekonomike në qytetin e Pejës.

Aksioni është duke u zhvilluar dhe për qëllim arrestimin e disa zyrtarëve publike, të dyshuar, ndër të tjera, për keqpërdorim të detyrës apo autoritetit zyrtar.

Syri nga burimet e saja merr vesh se i arrestuari i parë gjatë këtij aksioni është Bajram Muzlia, inspektor i ndërtimit në Komunën e Pejës.

(Kosova Sot Online)