VV ndryshon rendin e ditës, opozita lëshon sallën

  • E.K /
  • 02 gusht 2021 - 13:18
 VV ndryshon rendin e ditës, opozita lëshon sallën

Partitë opozitare (PDK, LDK, AAK) kanë lëshuar sallën e Kuvendit, pasi u ndryshua rendi i ditës nga Lëvizja e Vetëvendosje

Shefja e Grupit parlamentar të lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari- Lila, ka propozuar një mocion për kalimin e pikës për debat parlamentar për 100 ditshin e Qeverisë.

Kusari ka kërkuar kështu fillimisht hedhjen në votim të Zgjedhjes së kryesuesit dhe dy anëtarëve të Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë si dhe Zgjedhjen e tre anëtarëve të Komisionit të Pavarur të Mediave.

Ky mocion ka kaluar me 56 vota pro.

(Kosova Sot Online)