KEDS’i paralajmëron ndërprerja të rrymës në këto komuna

  • A.P /
  • 05 August 2021 - 18:53
KEDS’i paralajmëron ndërprerja të rrymës në këto komuna

KEDS-i ka njoftuar qytetarët për ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Arsyeja e ndërprerjes së rrymës janë punimet e domosdoshme që do të kryhen për siguri të sistemit.

Njoftimi i plotë:

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (kodi 10014001) prej orës 09:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni

2.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Flotacioni 1 (kodi 10014010) prej orës 10:30 deri ne ora 11:30

Vendet: Flotacioni

Arsyeja: Shqyrtim I mbrojtëjes RL

3.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Minierat Kishnic (kodi 10014006) prej orës 11:30 deri ne ora 12:30

Vendet: Minierat kishnic, Bejta-Komerc Kishnicë

Arsyeja: Shqyrtim I mbrojtëjes RL

4.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Graqanica 2 (kodi 10014003) prej orës 12:30 deri ne ora 13:30

Vendet: Graqanica vorret, Badovci I ri, Kosmos Deni, Hekurudha, Romi kulla, Pompa Iber Lepenc, Kishnica. Romi shtyllë

Arsyeja: Shqyrtim I mbrojtëjes RL

4.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva (kodi 10014011) prej orës 13:30 deri ne ora 14:30

Vendet: Janjeva,Shashkovci,Akllapi,Terbuvci Gushterica e eperme Shushica.

Arsyeja: Shqyrtim I mbrojtëjes RL

5.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hajvalija (kodi 10014002) prej orës 14:30 deri ne ora 15:30

Vendet: Kontinierat refugjat, Hajvali afër Graqanicës, Ministria për Komunitet dhe Kthim, Hajvalia I, Hajvali xhamia, Qoliqet, Pacollet, Pacolli Rezidenca, Obj.banimi Pacolli, Emin Pacolli-Komp.banesor-familjar, Rrustem Pacolli, KËSHILLI GJYQSOR I KOSOVES

Arsyeja: Shqyrtim I mbrojtëjes RL.

07.08.2021

Punime në projekte investive

Prishtina

1.

NS 110/10(20)kV Prishtina 3 – dalja Nr.32 SH.K.SH do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Qyteteza Pejton 1 (Gjykata kushtetuese) (Kodi: 12000023101) në dy termine nga ora 09:00 deri 11:00 dhe nga 13:00 deri 17:00

Vendet: Rruga Justininiani një pjesë, rruga Pasho Vasa një pjesë..

Arsyeja: Energjizimin e Kuadrove të jashtëm të tensionit të ulët 0.4 kV si dhe kyçjen e konsumatorëve në Projektet Investive të KEDS-it

Ferizaj

1.

NS 35/10kV Ferizaj I – dalja Drejtimi Emin Duraku do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS.” E.Duraku – I – ” ( MBTS) (Kodi: 40040002004) prej ores 09:30-17:00

Vendet: Rruga Halil Alidemaj një pjesë, rruga Emin Duraku një pjesë, rruga Nazmi Uksmajli një pjesë,

Arsyeja: nderrimi i oramit te tensionit te ulet

07.08.2021

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Shefqeti (Kodi: 70000004006) prej ores 09:00-16:00

Vendet: Rr, Edit Durham,rr, Minatoret e Trepçes, Kanali Lushta

Arsyeja: Kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri nentokesore

Prishtina

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Famis CO-HC”-Fadil Bytyqi (Kodi: 11000023227) prej ores 08:30-12:30

TS 10/0.4 kV TS Sha.A “Alko Group” Dashnor Byci (Kodi: 11000023230) prej ores 13:00-17:00

Vendet: Famis CO-HC,Alko Group

Arsyeja: Shqyrtimin e vajit ne transformotor ne kuader te projektit Prishtina 2 – Prishtina 7, Feeder 6

07.08.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baza e Asfalltit (kodi: 41000005) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Baza e asfaltit,Jeta e re,Gracka e vjeter,Topliqani,Gracka e Vogel.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës TM, sipas PEE

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

LP 10kV Nëntori 1 me (kod: 82000006) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: PLASTIKA- AV “SH.P.K.

Arsyeja: zhvendosja e rrjetiti 10kV, sipas ZT.

2.

Nga TS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

LP 10kV Haxhi Jaha (kod: 82000007) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.490 Gëzim Hamza-Piktori.

Arsyeja: zhvendosja e rrjetiti 10kV, sipas ZT.


(Kosova Sot Online)