Këto fshatra të Mitrovicës nuk do të kenë ujë

  • E.K /
  • 13 gusht 2021 - 12:12
 Këto fshatra të Mitrovicës nuk do të kenë ujë

Kompania Rajonale Ujësjellësi “Mitrovica” ka njoftuar se nga ora 11:00 deri në ora 14:00 do të ketë ndërprerje të ujit në fshatin Shupkofc dhe Kçiq i vogël të Mitrovicës.

Kjo për shkak të punimeve që janë duke u zhvilluar në rrjet.

Komunikata e plotë:

NJOFTIMPër shkak të punimeve në rrjet, sot nga ora 11:00 deri 14:00 do të ketë ndërprerje të ujit në Shupkofc dhe Kçiq të Vogël.

Ju faleminderit për mirëkuptimin!

(Kosova Sot Online)