KEDS paralajmëron përsëri ndërprerje të rrymës

  • A.P /
  • 16 August 2021 - 16:56
KEDS paralajmëron përsëri ndërprerje të rrymës

KEDS-i ka njoftuar se do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona nesër.

Sipas njoftimit, kjo do të ndodhë për arsye të punimeve që do të kryhen në rrjet.

Njoftimi i plotë:

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Plemetin (Kodi: 15019003) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Millosheve (nje pjese) .

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve, ngritja e konzollave 10 kV.

2.

TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grashticë Radashec (Kodi: 14016001) prej orës 09:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

3.

Në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Podujeva 5 (kodi 14000005) nga ora 10:30 deri në ora 11:30.

Vendet: Qyteti- një pjesë, Polonica, Lagjja Hoxhevi dhe Ballovci.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Podujeva 4 (Kodi: 14000004) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: Rr.Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit, pjesa afër Hotel Besianës.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV FAN Zahir Pajaziti (Kodi: 14000014) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kërpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylevicë, Breze, Tërnavicë, Murgull, Zakut, Metehi dhe Dobërdol.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fabrika e tjegullave-eurobllok (Kodi: 14000016) prej orës 13:30 deri ne ora 14:30

Vendet: Euroblloku, NTP “Mullisi”, “Vëllazërimi”, “Laberion”, Elkos Grup, Fabrika e Ambalazhit Plastik.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

7.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J28 Spitali (Kodi: 14000017) prej orës 14:30 deri ne ora 15:30

Vendet: KEDS dhe Spitali.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve në Pantinë dhe në Dubovc, si dhe ndërrimi i izolatorëve në Dubovc.

2.

NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet Stabiliment te TS Bahri Kuqi prej orës 10:00 –15:00

Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV Studime e Ulët-1(Rashicët) (Kodi: 73000009012)

TS 10/0.4 kV Karaqë (Kodi: 73000009019)

TS 10/0.4 kV Begaj(lagjja Kaçanolli-Tërstena) (Kodi: 73000009029)

TS 10/0.4 kV TSSH-Begaj Lagjja Hajra (Kodi: 73000009032)

TS 10/0.4 kV Studime e Epërme (Kodi: 73000009013)

TS 10/0.4 kV Studime e Epërme (Kodi: 73000009011)

TS 10/0.4 kV Studime e Ulët-3 (Gërxhalitë) (Kodi: 73000009014)

TS 10/0.4 kV Sfaraçak i Epërm (Kodi: 73000009015)

TS 10/0.4 kV Gojbulë-1 ( (Kodi: 73000009016)

TS 10/0.4 kV TSSH-Lagjja Istrefi (Kodi: 73000009031)

TS 10/0.4 kV Gojbulë-2 (Kodi: 73000009017)

TS 10/0.4 kV Miraqë (Kodi: 73000009018)

TS 10/0.4 kV Skromë-1 (Kodi: 73000009021)

TS 10/0.4 kV Shilovicë (Kodi: 73000009020)

TS 10/0.4 kV Skromë-2 (Kodi: 73000009022)

TS 10/0.4 kV Bozhlan (Kodi: 73000009023)

TS 10/0.4 kV Gumnisht-1 (Kodi: 73000009024)

TS 10/0.4 kV Gumnisht-2 (Kodi: 73000009025)

TS 10/0.4 kV Korollovë (Kodi: 73000009026)

TS 10/0.4 kV Vesekovc (Kodi: 73000009027)

TS 10/0.4 kV Haxha Company SH.P.K. (Kodi: 73000009030)

TS 10/0.4 kV Haxha Company SH.P.K. (Kodi: 73000009033)

Vendet: Studime e Ulëte, Karaqë, Begaj, Studime e Epërme, Sfaraqak, Gojbulë, Miraq, Skrom, Shilovicë, Bozhlan, Korollë, Gumnisht dhe Veskovec.

Arsyeja: Revizionim – kalimi i perçusve nga shtyllat e vjetra në shtyllat e rejaj në LP Martiraj – degëzimi Studime e Epërme

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia (Kodi: 41000003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallushë, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja: Kontrollimi i tafostacioneve, lëshuesve katodikë, pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Rahoveci (kodi: 30000015) prej 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gremniku (Kodi: 52000011) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Gremniku, Dollci, Qupeva, Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi dhe Qeskova.

Arsyeja: Ndërrim i dy shtyllave të tensionit të mesëm, fshati Gremnik – Volljakë.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (Kodi: 82082002) prej orës 08:00 deri në ora 09:30

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjaka.

Arsyeja: Demontimi i shtyllës së tensionit të mesëm në LP Mirusha – Gurbardh, evitim rreziku.

18.08.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS Komoran Kryqi i Madh (Kodi: 16100005097 ) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: TS Komoran- Kryqi i Madh.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

(Kosova Sot Online)