Seksolgu Fejza: Për dikë mjafton më bë se.ks një herë në vit, ose në muaj, për dikë çdo natë

  • A.P /
  • 16 gusht 2021 - 21:39
Seksolgu Fejza: Për dikë mjafton më bë se.ks një herë në vit, ose në muaj, për dikë çdo natë

Seksologu Hajrullah Fejza ka folur për problemet seksuale te të rinjët kryesisht por edhe te të rriturit.

Fejza  ka thënë se problemet janë të shfaqura edhe të çiftet që kanë nga shtatë e më shumë vite martesë.

Ai tha se këto probleme lidhen me dëshirën për të kryer marrëdhënie seksuale.

“Për dikë mjafton më bë seks një herë në vit, ose në muaj, tjetri ka nevojë me bë seks çdo natë. Shumica e problemeve janë me bazë psikologjike dhe kërkojnë trajtim psiko-seksual. Kjo vjen si mungesë e edukimit seksual në shkolla, si mungesë e komunikimit”, ka thënë Fejza.

Ai tha se njerëzit të soksologu nuk shkojnë vetëm për këshillime por edhe për shërim, me barna.

(Kosova Sot Online)