Nga kjo javë qendrat e vaksinimit në Kosovë do të punojnë edhe gjatë vikendeve e festave

  • E.K /
  • 09 September 2021 - 15:06
 Nga kjo javë qendrat e vaksinimit në Kosovë do të punojnë edhe gjatë vikendeve e festave

Ministria e Shëndetësisë përmes një shkrimi në rrjetin social Facebook ka bërë të ditur se nga kjo javë qendrat e vaksinimit në Kosovë do të punojnë gjatë gjithë ditëve të javës si dhe gjatë festave zyrtare.

Kjo sipas MSH’së do të bëhet për të lehtësuar qasjen në procesin e vaksinimit dhe për të ju përgjigjur kërkesës së madhe të qytearëve për vaksinim.

Njoftimi i plotë:

Të nderuar qytetarë,

Mbështetur në vendimin e Ministrit të Shëndetësisë, Dr. Arben Vitia, që nga kjo javë, qendrat e vaksinimit do të punojnë gjatë gjithë ditëve të javës dhe festave zyrtare.

E gjithë kjo për të lehtësuar qasjen në procesin e vaksinimit dhe për t’ju përgjigjur kërkesës së madhe të qytetarëve për vaksinim.

Të njejtën kohë, ju inkurajojmë të caktoni terminin në: https://ekosova.rks-gov.net/Service/14

#Bashkëiadalim

(Kosova Sot Online)