Kaos në Kuvendin e Preshevës: Gjuajte me ujë, fyerje dhe shkulje mikrofonash

  • E.K /
  • 16 shtator 2021 - 21:35
 Kaos në Kuvendin e Preshevës: Gjuajte me ujë, fyerje dhe shkulje mikrofonash

Seanca e Kuvendit Komunal të Preshevës është zhvilluar nën tensione.

Siç raporton media këshilltarët komunal që nga fillimi e kishin devijuar debatin duke folur për tema jashta rendit të ditës.

Kryetari i Alternativës për Ndryshim, Shqiprim Arifi i cili gjatë diskutimeve të tij ishte mjaftë i ashpërt ndaj oponentëve politik, ndërsa në fund të seancës doli para kryesisë së kuvendit ku fillimisht shkuli mikrofonin e më pas gjuajti me ujë dhe ja grisi dokumentat kryetarit të Kuvendit Sami Salihut.

https://fb.watch/83lwpHHapb/

(Kosova Sot Online)