Rritet interesimi i të rinjve për t’u vaksinuar

  • G.G /
  • 18 shtator 2021 - 15:02
Rritet interesimi i të rinjve për t’u vaksinuar

Shumë të rinj nga qyteti i Gjilanit janë drejtuar në qendrën e vaksinimit.

REL ka vizatuar qendrën e vaksinimit në këtë qytet dhe të rinjtë thonë se po vaksinohen për të mbrojtur familjen dhe veten nga virusi.

(Kosova Sot Online)