Deputetët sot rikthehen në Kuvend, mbahet seanca e parë e sesionit vjeshtor

  • G.G /
  • 20 September 2021 - 07:00
Deputetët sot rikthehen në Kuvend, mbahet seanca e parë e sesionit vjeshtor

Deputetët e Kosovës sot do të rikthehen në ulëset e Kuvendit, për seancën e parë plenare të sesionit vjeshtor.

Seanca e parë plenare e sesionit vjeshtor të Kuvendit të Kosovës do të fillojë në orën 10:00.

Në këtë seancë ndër të tjera pritet të formohet Komisionit Ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve në Bordin e RTK’së.

Rendi i ditës:

Deklarimet jashtë rendit të ditës,

Pyetjet parlamentare,

Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme,

Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-013 për të drejtat pronësore të shtetasve të huaj në Republikën e Kosovës,

Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-017 për Agjencinë për parandalimin e korrupsionit,

Formimi i Komisionit Ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për 8 (tetë) anëtarë nga komuniteti shqiptarë dhe 1 (një) anëtar nga komuniteti serb në Bordin e RTK-së.

(Kosova Sot Online)