Rada Trajkoviq akuzon Vuçiqin për keqinformim të serbëve

  • G.G /
  • 20 September 2021 - 10:34
Rada Trajkoviq akuzon Vuçiqin për keqinformim të serbëve

Presidentja e Lëvizjes Evropiane të Serbëve nga Kosova, Rada Trajkoviç, shkroi në Twitter me rastin e ngjarjeve të fundit në veri të Kosovës, duke akuzuar Presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, për keqinformimin e serbëve në veri.

"Ju nënshkruat një marrëveshje mbi tavolina me një afat prej pesë vjetësh, e cila sapo ka skaduar. Ajo marrëveshje u nënshkrua si pjesë e negociatave të Brukselit, rezultatet e së cilës ju i keni zbatuar në mënyrë jo transparente që nga viti 2013, përmes elementëve kriminogjenë në terren dhe "sateliti" juaj politik Srpska lista. "Unë do t'ju mësoj të mësoni një herë shtetësinë dhe të ndaloni dezinformimin e serbëve në veri, por t'u tregoni atyre të vërtetën personalisht.

Ngjarjet e sotme janë pasojë e veprimeve tuaja që Prishtina po përdor tani. destabilizimin e komunitetit tonë me intriga dhe gënjeshtra" shkroi Rada Trajkovic në Twitter.