Seanca ndaj Salih Mustafës: Paraqitet dëshmitari i parë

  • G.G /
  • 20 September 2021 - 10:48
Seanca ndaj Salih Mustafës: Paraqitet dëshmitari i parë

Në Hagë sot duke filluar nga ora 09:30, është duke vazhduar procesi gjyqësor kundër ish-pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), Salih Mustafës.

Seancën e kaluar Mustafa deklaroi se është i pafajshëm dhe braktisi seancën pasi sipas tij asnjë nga akuzat e lexuara nga prokurori i Dhomave të Specializuara të Kosovës, Jack Smith nuk ishte e vërtetë. Smith tha se të gjitha viktimat e komandant “Calit”, siç njihet Mustafa ishin shqiptarë të Kosovës.

Në sallë, është prezantuar dëshmitari i parë, i cili është dëshmitari i mbrojtur me zërin e ndryshuar dhe identitetin e mbrojtur.

(Kosova Sot Online)