Besnik Bislimi raporton sot në Komisionin për Integrime Evropiane

  • G.G /
  • 24 September 2021 - 08:59
Besnik Bislimi raporton sot në Komisionin për Integrime Evropiane

Zëvendëskryeministri Besnik Bislimi do të raportojë sot në Komisionin për Integrime Evropiane

Mbledhja e Komisionit do të fillojë nga ora 09:00, ndërkaq aty do të shqyrtohet Programi Kombëtar për zbatimin e Marrëveshjes së Stabilizim-Asociimit 2021-2025.

Në Komisionin për Integrime Evropiane do të shqyrtohet edhe plani i veprimit për zbatimin e fazës së dytë të prioriteteve politike të dakorduara ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Republikës së Kosovës-Agjendës për Reforma Evropiane (PV ERA II).

RENDI I DITËS

1. Miratimi i rendit të ditës;

2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës: 21.07.2021 dhe 26.07.2021;

3. Shqyrtimi i Programit Kombëtar për zbatimin e Marrëveshjes së Stabilizim- Asociimit (PKZMSA) 2021-2025, i ftuar z. Besnik Bislimi – Zëvendëskryeministër i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog;

4. Shqyrtimi i Planit të Veprimit për zbatimin e fazës së dytë të prioriteteve politike të dakorduara ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Republikës së Kosovës – Agjendës për Reforma Evropiane (PV ERA II), i ftuar z. Besnik Bislimi – Zëvendëskryeministër i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog;

5. Të ndryshme.

(Kosova Sot Online)