Familja që jeton me kalin brenda shtëpisë së tyre

  • G.G /
  • 24 shtator 2021 - 07:50
Familja që jeton me kalin brenda shtëpisë së tyre

Ali Stern, 38 vjeçare, është autore dhe ilustruese e librave të fëmijëve dhe është i martuar me Rupert, një fermer.

Çifti jetojnë në Norfolk me fëmijët e tyre Bunny, katër vjeç dhe Bertie, dy vjeç/

Ali Stern tregon se familja e saj ka dy vite që brenda shtëpisë mban një kali të quajtur Jack, transmeton repoteri.

“Ai nuk mund të ngopet me karota, bastis tasin me fruta dhe do të gllabërojë biskota çdo ditë nëse e lejojmë”, thotë 38-vjeçarja.

(Kosova Sot Online)