Trusti ka një njoftim me rëndësi për qytetarët

  • E.K /
  • 24 September 2021 - 23:58
Trusti ka një njoftim me rëndësi për qytetarët

Fondi i Kursimeve Pensionale te Kosovës, ka njoftuar se më 25 dhe 26 shtator 2021, do të bëhen ndërhyrje teknike në infrastrukturën digjitale të institucionit, me arsye të përmirësimeve e testimeve teknologjike.

Si rezultat i kësaj, këto dy ditë do të ketë shkëputje të kohëpaskohshme të shërbimit të uebfaqes dhe portalit eTrusti.

Njoftimi i plotë

(Kosova Sot Online)