Kujdes: Pusetat në lagjen Ulpiana të hapura, qytetarët vënë shenja

  • A.P /
  • 28 shtator 2021 - 14:44
Kujdes: Pusetat në lagjen Ulpiana të hapura, qytetarët vënë shenja

Në lagjen Ulpiana, saktësisht tek Fontana, tash e disa muaj janë të hapura disa puseta.

Puseta e hapur ndodhet pikërisht në vijat e bardha për këmbësorë.

 

Për më shumë se dy muaj me radhë komuna nuk është përkujdesur për rregullimin e tyre.

Madje janë qytetarët ata të cilët kanë mbuluar dhe kanë vënë drunjë për të dhënë shenjë për banorët e asaj pjese, pasi gjatë natës është shumë e vështirë për tu vënë re.

(Kosova Sot Online)