E reja: Burri më lejon të shkoj me meshkuj të tjerë, ndërsa ai është mjaft besnik

  • G.G /
  • 30 shtator 2021 - 10:37
E reja: Burri më lejon të shkoj me meshkuj të tjerë, ndërsa ai është mjaft besnik

Martesat e moderuara janë shtuar së tepërmi në vitet e fundit. Të tillë e konsiderojnë marrëdhënien e tyre një çift, që kanë treguar historinë në “Tik Tok”. Rae Nemetsky, 22 vjeçe e quan veten një “grua të nxehtë’ dhe thotë se ajo fle lirshëm me burra të tjerë, edhe këtë e bën me pëlqimin e plotë të burrit.

Madje, ajo thotë se në fillim ishte ai që ia shtroi si hipotezë. Kjo formë martese ka marrë kritika të shumta nga persona të tjerë në rrjet, por Rae thotë se nuk i dëgjon ata. Ndër të tjera, ajo e përshkruan burrin si shumë besnik.

“Përkufizimi i drejtpërdrejtë nga Dictionary.com thotë se gruaja e nxehtë është një grua e martuar që kryen marrëdhënie seksuale jashtë martesës me dijeninë dhe pëlqimin e plotë të burrit të saj, i cili vetë nuk ka marrëdhënie me njerëzit e tjerë”, tha Rae.

(Kosova Sot Online)