Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

  • A.P /
  • 04 October 2021 - 17:20
Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

KEDS-i ka njoftuar se nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të Kosovës.

Sipas njoftimit, arsyeja e ndërprerjes së rrymës do të bëhet për shkak të punimeve në rrjet.

Më poshtë gjeni zonat ku do të ketë mungesë të rrymës:

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

05.10.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Plemetin (kodi: 15019003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk dhe Milloshevë (një pjesë).

Arsyeja: Pastrimi i trasesë-ndërrimi i konzollave.

2.

TS 35/10kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Llapushnik (kodi: 16023003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Gjurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleçkë e Re.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave, izolatorëve VHD 20; dhe tërheqja e përçuesve në degëzimin për Trafo të re në Novosellë.

3.

TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kampi Jordanez (Kodi: 10000010) nga ora 11:00 – 12:00

Vendet: Elkos, Hiberna FM, Karabinieret Italian, Gazeta Kosova Sot, UNMIK-u, Ylli Bec dhe PTK .

Arsyeja: Rregullimi i ndërprerësit të fuqisë.

4.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

LP 10kV Keqekoll-Hajkobill (kodi: 14016004) në dy termine prej orës 10:30 deri 10:45 dhe nga ora 15:15 deri në ora 15:30

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

5.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

NS-net 10/0.4kV prej orës 10:30 deri në ora 15:30

NS 10/0.4kV Balaj me kod : 14016004092

NS 10/0.4kV Gllogovic Bektesh me kod: 14016004065

NS 10/0.4kV Sallahi me kod: 14016004066

NS 10/0.4kV Demolli me kod: 14016004067

NS 10/0.4kV Dabishevc Koliq me kod: 14016004087

Vendet: Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode .

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive në LP 10 kV Keqekollë-Hajkobillë degëzimi për Gllogovicë dhe Hajkobillë.

Prizren

1.

TS 110/35/10k(20)kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mushtishti (kodi: 32000002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bajqevc, Bukosh, Delloc, Dubravë, Dvoran, Maçitevë, Mushtisht, Popolan, Savrovë, Sopijë dhe Vraniq.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bobi (kodi: 40043002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Bob, Gajre, Ivajë, Kotlinë, Lumbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë dhe rruga Vëllezërit Çaka (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10kV Petrova (kodi: 41046002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Ahmet Shtimja (dhe sheshi), Imer Devetaku (një pjesë), Kompleksi Memorial Raçak, Qesta e Reçakut, Sheshi i Uçk-së (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë); fshatrat: Mollopolc, Petrovë, Raçak dhe Shtime (një pjesë).

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

3.

Nga NS 110/35/10kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet dalja 35kV – H05:

NS 35/10kV Kaçaniku (kodi 400430) pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV nga ora 09:00 deri 12:00.

Vendet: Rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Agim Bajraku, Dushkaja, Emin Duraku, Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Ismajl Qemajli, Ismajl Raka, Skendërbeu dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë) si dhe një pjesë e Kaçanikut, Agim Bajrami, Emin Duraku (një pjesë), Ismajl Raka, Ramadan Agushi dhe Uçk, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismajl Qemajli (një pjesë), Ismajl Raka, Lagja e Re, Migjeni he rruga Vllezërit Çaka (një pjesë).

Fshatrat: Biqec, Bob (një pjesë), Dubravë, Dushkaja, Kovaçec, Kukaj, Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Nikaj, Rekë, Soponicë, Tusha, Trimor (Kovaçec) (një pjesë), vajë, Kotlinë, Lumbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë, Bajnicë (një pjesë), Begrancë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Çardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhe pastrimi i trasesë.

Pejë

1.

TS 35/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Volljaku (kodi:52000102) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Deiq (një pjesë), Volljakë dhe Zajm.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave te thyera dhe shtrëngim i rrjetit.

2.

Në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehen:

NS 10/0.4kV Stabiliment TSH Kastrati nga ora 09:00 deri 16:00. Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

NS 10/0.4kV Hervoqi ( Junikt) (Kodi: 51000007009)

NS 10/0.4kV Llozhani l (Kodi: 51000007010)

NS 10/0.4kV Llozhani lI (Kodi: 51000007011)

NS 10/0.4kV Zllapeku ll (Kodi: 51000007012)

NS 10/0.4kV Zllapeku l (Kodi: 51000007013)

NS 10/0.4kV Zllapeku IIl (Kodi: 51000007014)

NS 10/0.4kV Zllapeku IV (Kodi: 51000007015)

NS 10/0.4kV Duboqaka (Kodi: 51000007016)

NS 10/0.4kV Kastrat Kulla (Kodi: 51000007017)

NS 10/0.4kV Kombinati i LK (Kodi: 51000007018)

NS 10/0.4kV Kastrat te Kisha (Kodi: 51000007019)

NS 10/0.4kV Poqesta shkolla (Kodi: 51000007020)

NS 10/0.4kV Belinca l (Kodi: 51000007021)

NS 10/0.4kV Dobërdoli lll (Kodi: 51000007022)

NS 10/0.4kV Dobërdoli I (Kodi: 51000007023)

NS 10/0.4kV Dobërdoli II (Kodi: 51000007024)

NS 10/0.4kV Poqesta I (Kodi: 51000007025)

NS 10/0.4kV Poqesta Krasniqët (Kodi: 51000007026)

NS 10/0.4kV Ramuni I (Kodi: 51000007027)

NS 10/0.4kV Ramuni II (Kodi: 51000007028)

NS 10/0.4kV Milovansi (Kodi: 51000007029)

NS 10/0.4kV Vragoci (Kodi: 51000007030)

NS 10/0.4kV Babiqi (Kodi: 51000007031)

NS 10/0.4kV Pishtani (Kodi: 51000007032)

NS 10/0.4kV Belinca ll (Kodi: 51000007033)

NS 10/0.4kV Qaush Berisha (Sepa) (Kodi: 51000007034)

NS 10/0.4kV Destilerija -Euro Fokus (Kodi: 51000007036)

NS 10/0.4kV Zllapek Pompa (Kodi: 51000007040)

NS 10/0.4kV Zllapek Laxh e Boshnjakve (Kodi: 51000007041)

NS 10/0.4kV Adem Berisha Separacion (Kodi: 51000007042)

NS 10/0.4kV Ambulanta – Gorazhdevc (Kodi: 51000007045)

NS 10/0.4kV Kastrati (Kodi: 51000007049)

NS 10/0.4kV SEPERACIONI I ZALLIT Kreshnik Sahit Krasniqi (Kodi: 51000007050)

Vendet: Llozhani, Kastrati, Zllopeku, Gorazhdec, Vragoci, Ramuni, Millovansi, Belinca, Pishtani, Babiqi, Dobërdoli dhe Hervoqi.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kllokot (kodi:61065004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Gjylekar, Kllokot (një pjesë), Radivojcë dhe Remnik.

Arsyeja: Ndërrim i shtyllave 12 m dhe shtrëngimi i përçuesve.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (kodi:73000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Akrashticë, Ashlan, Balinc, Beqiq, Bruznik, Bukosh, Dolak, Dubovc, Galicë, Hercegov, Liqej, Lugmir, Mikushnicë (një pjesë), Novolan (një pjesë), Okrashticë, Oshlan, Pantinë, Shtitaricë, Shtruher, Stacioni Hekurudhor dhe Taraxha (një pjesë).

Arsyeja: Bartja e rrjetit nga shtylla e thyer në të re në Beqiq dhe shtrëngimi i përçuesve.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dobroshi (kodi:80080007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovina, Dobrosh, Hereç, Koshare, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë, Pacaj, Skivjan dhe Stubëll. Rrugët: Dedë Gjon Luli, Lekë Dukagjini (një pjesë), Pashko Vasa (një pjesë), Mithat Frashëri (1 konsumator) dhe Nënë Tereza (1 konsumator).

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave 12 m dhe shtrëngim i përçuesve.

05.10.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS.10/04 kV Lagja e Spitalit 3 (kodi: 19000038178) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Rr.Muharrem Fejza- një pjesë.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

06.10.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS.10/0.4 kV Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 – 17:00

Vendet: Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej orës 09:00 – 17:00

Vendet: Rr.Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Realizimi i kyçjeve shtëpiake.

Prizren

1.

TS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Budakova (kodi:32000008) prej orës 09:00-09:30 dhe 16:30- 17:00

Vendet: Fshatrat: Budakovë, Çardak, Dardhishtë e Epërme, Dardhishtë e Ulët, Dragaqinë, Greiçec, Mohlan, Papaz, Reqan, Staravuçinë dhe Vërshec.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

TS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

TS.10/0.4 kV Budakova 2 (kodi: 32000008008) prej orës 09:00 – 17:00

Vendet: Budakova ( një pjesë).

Arsyeja: Shtrirja e rrjetit të ri të tensionit të mesëm.

06.10.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vragoli (kod: 15018007) prej ores 10:00-10:30 dhe 12:30 -13:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagja 29 dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension dhe largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

TS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Latif Kryeziu Pompa (kod: 15018007011) prej ores 10:00 -13:00

Vendet: Pompa e Latif Kryeziut.

Arsyeja: Ndërrimi i tranformatorit, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjilan

1.

TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV TS-3 (kod: 63000020) prej orës 10:00-10:10 dhe 14:50 -15:00

Vendet: Rrugët: 28 Nëntori (një pjesë), Bulevardi i Pavarësisë (një pjesë), Evlia Çelebia, Gursel Sylejmani (një pjesë), Lidhja e Prizrenit (një pjesë), Skënderbeu, 15 Qershori, Abdullah Tahiri (një pjesë), Elena Gjika (një pjesë), Halil Alidemaj (një pjesë), Kosovës, Lidhja e Prizrenit (një pjesë), Medllin Ollbrajt, Millan Shuflaj (një pjesë), Moravës (një pjesë), Muharrem Ibrahimi (një pjesë), Prishtinës (një pjesë), Rexhep Dajkovci (një pjesë), Sadullah Brestovci, Shadervani, Skënderbeu dhe Vëllezërit Baftiu (një pjesë).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension dhe largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Isuf Frizeri (kod: 63000020041) prej orës 10:00 -15:00

Vendet: Rr. Dëshmorët e kombit (një pjesë), rr. Adem Jashari, rr.Rexhep Dajkovci, rr. Sheshi i Pavarësisë (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe vendosja e panelit të tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

(Kosova Sot Online)