​6 të akuzuar për falsifikim të parave dënohen me 15 vjet e 8 muaj burg

  • E.K /
  • 08 October 2021 - 16:52
​6 të akuzuar për falsifikim të parave dënohen me 15 vjet e 8 muaj burg

Gjykata Themelore në Prishtinë ka dënuar me nga dy vjet e gjysmë burg E.K., H.K., N.G., Z.K. dhe V.K. (1), të cilët akuzohen për falsifikim të parasë.

Ndërsa i akuzuari V.K. (2) është dënuar me dy vjet e tetë muaj burg. I akuzuari i shtatë në këtë rast S.K. është gjobitur me 400 euro.

Të akuzuarve në dënimin e shqiptuar me burgim iu llogaritet edhe koha e kaluar në paraburgim dhe arrest shtëpiak.

Kundër këtij aktgjykimi palët kanë të drejtë ankese në Gjykatën e Apelit të Kosovës.

(Kosova Sot Online)