90 gjarpërinj nxirren nga shtëpia e një gruaje

  • G.G /
  • 15 tetor 2021 - 11:46
90 gjarpërinj nxirren nga shtëpia e një gruaje

Një grua ka thirrur një ekip shpëtimi zvarranikësh për gjarpërinjtë në shtëpinë e saj.

Ajo nuk e dinte që shpëtuesit do të nxirrnin më shumë se 90 gjarpërinj të mëdhenj dhe të vegjël.

“Javën e kaluar mora një telefonatë nga një zonjë që tha se kishte gjarpërinj në shtëpinë e saj”, shkroi drejtori i shpëtimit Alan Wolf në një postim në Facebook. “3 orë e 45 minuta më vonë kjo është ajo me të cilën kam dalë, 59 gjarpërinj të vegjël dhe 22 të mëdhenj”.

Wolf u kthye dy herë në shtëpi dhe nxori shtatë gjarpërinj të tjerë.

Sidoqoftë, Wolf ka arsye të besojë se nuk ishte i fundit nga zvarranikët. Themeli i shtëpisë u ndërtua rreth shkëmbinjve dhe gjarpërinjtë “mund të vijnë e të shkojnë si të duan”, tha ai, sipas HuffPost.

(Kosova Sot Online)