Edhe në Skenderaj hapet qendra më e madhe e votimit

  • G.G /
  • 17 October 2021 - 07:52
Edhe në Skenderaj hapet qendra më e madhe e votimit

Është hapur qendra më e madhe e votimit në Komunën e Skenderajt në shkollën Shaban Jashari, ku të drejtë vote në këtë qendër kanë 4 mijë e 999 qytetarë.

Në këtë komunë janë 53 mijë e 479 votues, ku janë 33 qendra të votimit me 75 vendvotime.

Qytetarët e Kosovës sot vendosin për kryetarët e ardhshëm të komunave dhe për përfaqësuesit e tyre në Kuvendet Komunale.

Për këto zgjedhje lokale të drejt vote kanë 1 885 448 persona, derisa sot hapen 883 vendvotime.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar të gjithë qytetarët me të drejtë vote për masat që duhet t’i zbatoni në ditën e zgjedhjeve.

(Kosova Sot Online)