Këtu mund të gjeni qendrën tuaj të votimit

  • G.G /
  • 17 tetor 2021 - 08:03
Këtu mund të gjeni qendrën tuaj të votimit

Gjetjen e qendrës suaj të votimit për zgjedhjet e sotme lokale, mund ta bëni duke klikuar mbi këtë LINK, i cili është vënë në dispozicion nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

Zgjedhjet e sotme, do të mbahen në 38-të komunat e vendit, e në të cilat do të votohet për kryetarin dhe asamblistët komunal.

Në këtë LINKnë momentin që shkruhet numri personal i letërnjoftimit, me automatizëm dalin të gjitha të dhënat për vendvotimin e secilit qytetar me të drejtë vote në Kosovë.

https://eomp.kqz-ks.org/VCChangeRequests/Index

(Kosova Sot Online)