Miratohet në shqyrtim të parë Projektligji për bashkëpunim juridik ndërkombëtar në çështjet civile

  • E.K /
  • 19 October 2021 - 12:44
Miratohet në shqyrtim të parë Projektligji për bashkëpunim juridik ndërkombëtar në çështjet civile

Është miratuar në shqyrtimi të parë Projektligji nr. 08/L-020 për bashkëpunim juridik ndërkombëtar në çështjet civile.

Miratimi në shqyrtim të parë të këtij Projektligji është mbështetur edhe nga partitë opozitare në Kuvendin e Kosovës.

Për miratimin në shqyrtim të parë të këtij projektligji votuan 80 deputetë, asnjë nuk votoi kundër dhe asnjë nuk abstenoi. 

(Kosova Sot Online)