Apel për ndihmë për shërimin e 18-vjeçarit nga Prishtina

  • A.P /
  • 19 tetor 2021 - 21:33
Apel për ndihmë për shërimin e 18-vjeçarit nga Prishtina

Arlind Gashi 18 vjeçar, nga Prishtina ka nevojë për ndihmë.

Arlindi vuan nga kanceri dhe për operimin e tij nevojiten 48.000.00 mijë euro.

Familja e Arlindit kërkon ndihmë.

Kjo është llogari ku mund ta ndihmoni Arlindin: Iban: XK05 1501001021747492

(Kosova Sot Online)