Thaçi propozon që BE të përjashtohet nga procesi i dialogut Kosovë-Serbi

  • A.P /
  • 20 tetor 2021 - 21:35
Thaçi propozon që BE të përjashtohet nga procesi i dialogut Kosovë-Serbi

Analisti Jusuf Thaçi thotë se Bashkimi Europian po e sakrifikon Kosovën për Serbinë për shkak se kjo e fundit është me e fuqishme. Në këtë aspekt, ai ka propozuar që BE të përjashtohet nga dialogu me Serbinë.

“Unë mendoj se qeveria e Kosovës po të varej prej meje, absolutisht mendoj se është momenti i fundit ku duhet të diskutohet me BE’në dhe të rikonceptohet komplet ose të përjashtohet Bashkimi Europian nga procesi i dialogut Kosovë –Serbi”, tha Thaçi.

“Çka kemi mbërri ne që 10 vjet dialog përmes BE’së, a e kemi zgjidh problemin me Serbinë? A mendoni se kemi me zgjidh në këtë mënyrë diçka”, pyeti Thaçi.

(Kosova Sot Online)