Kurrë nuk është vonë: 67 vjeçari kosovar regjistrohet në fakultet

  • E.K /
  • 22 October 2021 - 09:48
Kurrë nuk është vonë: 67 vjeçari kosovar regjistrohet në fakultet

Musa Zhdrella i është kthyer sërish studimeve universitare, pavarësisht se ai është në moshën 67 vjeçare.

Ai thotë se notën mesatare tani e ka diku rreth 8.0.

Zhdrella më parë kishte qenë mësues dhe pas pensionimit kishte vendosur ti kthehet shkollës.

(Kosova Sot Online)