Edhe Millosheviqi me origjinë shqiptare? Profesori zbardh prejardhjen e kasapit të Balkanit

  • G.G /
  • 25 tetor 2021 - 13:03
Edhe Millosheviqi me origjinë shqiptare? Profesori zbardh prejardhjen e kasapit të Balkanit

Profesori i shkencave politike Nexhmedin Spahiu ka hedhur një teori të padëgjuar rreth prejardhjes së kasapit të Ballkanit, Sllobodan Milosheviçit.

Spahiu, ka publikuar një foto në Facebook, duke përshkruar mënyrën se si është veshur stërgjyshi i Millosheviqit.

Në bazë të vlerësimeve të analistit kosovar, ka ndërlidhje mes fisit të këtij personi dhe përkatësisë shqiptare.

“Ja se si vishej stërgjysh i Sllobodan Millosheviqit. Fisi i sotëm Vasojeviq në Mal të Zi të cilit i takon edhe kryekrimineli, deri para 200 viteve ishte i besimit katolik dhe deklarohej fis shqiptar. Të tillë e konsideronin edhe oficerët austriakë të asaj kohe.”, ka shkruar Spahiu.

https://www.facebook.com/nexhmedin.spahiu.3/posts/4535883573098440

(Kosova Sot Online)