Ankohen asamblistë të të gjitha partive në Podujevë, kërkojnë rinumërim e votave

  • A.P /
  • 25 tetor 2021 - 22:06
Ankohen asamblistë të të gjitha partive në Podujevë, kërkojnë rinumërim e votave

Asamblistë të të gjitha partive politike në Podujevë kanë kërkuar rinumërim të votave. Nëpërmjet një ankese të dërguar në adresë të PZAP, ata thonë se kërkojnë “që të ruhet vullneti i qytetarëve i shprehur me votë”.

60 nënshkrime thonë se kanë mbledhur deri më tani derisa një gjë e tillë u është kërkuar edhe kandidatëve për kryetarë të komunës po nga të gjitha partitë politike.

“Ka një shpërputhje të madhe të raportimeve nga ana e vëzhguesve të partive politike dhe FRP’ve zyrtare të dala nga KQZ”, thuhet në ankesën e tyre drejt Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa.

“Lidhur me këtë ankesë kemi edhe shumë fakte që i kemi bashkëngjitur kësaj ankese”.

(Kosova Sot Online)